Enter your keyword

About LadiesFit

LadiesFit is een sportschool voor alle vrouwen!

LadiesFit is opgericht om meer vrouwen in beweging te laten komen en om de drempel om te gaan sporten te verlagen. Fitness wordt vaak als niet leuk ervaren omdat er geen begeleiding is, grote mensenmassa en een onveilig gevoel oproept.

LadiesFit heeft een split-level locatie waar je beneden kunt socializen en boven kunt sporten in een ruimte van ongeveer 100 m² dat alleen toegankelijk is voor vrouwen.  De ruimte is ingericht met divers cardio apparatuur, een krachtstation waar je je hele lichaam mee kan trainen en materialen zoals dumbbells, barbells, medine balls en verschillend klein fitness materiaal. Het voordeel hiervan is dat je elke spiergroep optimaal kan trainen zonder dat je aan die vervelende apparaten vast zit!

Wil je afvallen, aankomen of gewoon fit worden/blijven? Daar kunnen we je bij helpen! Er zijn diverse trainingsschema’s beschikbaar zodat je je nooit hoeft af te vragen wat je nu weer kan gaan doen. Er is ook altijd iemand beschikbaar die je met de oefeningen kan helpen! We kunnen je helpen met het geven van voedingstips; hoe kan je je dag qua voeding het beste indelen, wat kan je beter niet/of juist wel eten? Waar moet je opletten om bepaalde resultaten te behalen? Geen vraag is vreemd! Wij hebben een geavanceerde weegschaal in bezit, waarbij we periodiek je resultaten kunnen bijhouden!

Er zijn verschillende abonnementsvormen en er worden ook strippenkaarten aangeboden.

WhatsApp chat