Enter your keyword

Diary of a noob – Week 2

Diary of a noob – Week 2

Diary of a noob – Week 2

Pff, nog maar week 2 en ik had nu al moeite om te gaan. Maar hey, ik ben dan wel geen sporter, maar wel iemand die (meestal) haar beloftes waarmaakt.

 

Dit soort weken hebben we allemaal wel eens toch (ik gok ik elke week)? Zo’n week waarbij alles door elkaar loopt en je hele planning in de soep loopt. Dat was voor mij deze week.

Gelukkig ging ik maandag netjes sporten, maar wel pas na het eten. Hierdoor kwam mijn meting veel hoger uit dan die van de tweede training deze week. Omdat ik eigenlijk op maandag en donderdag wil trainen (ook zodat je spieren goed genoeg kunnen rusten maar niet te lang wachten) lukte het mij deze week niet om dat waar te maken.

Ik kon dus pas zondag en ik merkte wel dat ik meer rugpijn had dan de week ervoor na mijn 2 trainingen. Mijn tweede meting was niet helemaal eerlijk, omdat ik nog niks gegeten had op de dag, hierdoor weeg je natuurlijk minder.

 

Dingen die mij opgevallen zijn:

  • Ik kreeg weer rugpijn gedurende week 2, omdat ik niet op donderdag maar op zondag mijn tweede training had. Dit was dus een te lange tussenpoos en dat heb ik helaas gemerkt 🙁
  • Ik heb serieus als een roosje geslapen deze weken, en ik ben echt normaal een hele lichte slaper
  • Na de eerste training van mijn tweede week had ik totaal geen spierpijn!

Bodyscans week 2

TIJDSTIP METING 20:31 uur
Gewicht 53,6
BMI 21,7
Vetpercentage 29,5
Waterpercentage 51,6
Spiermassa 35,9
Beendermassa 1,9
TIJDSTIP METING 13:15 uur
Gewicht 52,8
BMI 21,4
Vetpercentage 27,3
Waterpercentage 53,2
Spiermassa 36,4
Beendermassa 2

ABOUT DIARY OF A NOOB AKA JAZZMIN
Jaja, wie had dat ooit gedacht. Jasmijn, in de fitnessschool. Ik hoor iedereen al hardop lachen, want wie zei met d’r grote mond elke keer “Sporten? Waarom zou ik iets doen wat ik niet leuk vind?” Laat ik me eerst even voorstellen: ik ben Jasmijn, 30 jaar jong en ik heb nog nooit in mijn leven gesport.

Elke maandag een nieuwe blogpost over mijn noob-avonturen in de sportschool.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat