Enter your keyword

Diary of a noob – Week 3

Diary of a noob – Week 3

Diary of a noob – Week 3

Diary of a noob? Diary of a pro zal je bedoelen! Deze week was ik een baas!

Ik kwam dinsdag netjes sporten, en normaal helpt Lieke me mee maar er waren meer klanten dus die moest ze eerst even helpen. Oké, ik kan dit! Dus ik ging netjes alle oefeningen uitvoeren, als de pro die ik ben. 😌 Ik ging als een speer en was al snel klaar met alle oefeningen.

En omdat ik nog vet veel energie overhad daagde Lieke me uit om een kilometer te rennen. Ik dacht dat kan ik echt niet, maar omdat Lieke nog met me kon praten wist ze dat ik het kon! 1 kilometer in 8 minuten, woohoo! (I think?)

Op donderdag was ik er weer en toen had Lieke een samengestelde training gemaakt waarbij ik mijn rug vooral kon aansterken. Het was niet normaal zwaar maar gelukkig ben ik al een pro dus makkie 😌🤪 AHUM!

By the way: Bij deze oefening moet je je kont omhoog doen en zoals je ziet lijkt het net alsof ik mijn bekken nog wel meer kan liften maar dit is dus het uiterste wat ik kan haha.

Bodyscans

TIJDSTIP METING 18:15 uur
Gewicht 53,3
BMI 21,6
Vetpercentage 27,6
Waterpercentage 53
Spiermassa 36,6
Beendermassa 2
Visceraal Vetniveau 2,5
TIJDSTIP METING 19:00 uur
Gewicht 53,8
BMI 21,8
Vetpercentage 27,3
Waterpercentage 53,3
Spiermassa 37,1
Beendermassa 2
Visceraal Vetniveau 2

Klein uitlegje bij de metingen:

Ik ben een halve kilo aangekomen qua lichaamsgewicht, maar dat is eigenlijk helemaal niet zo vreemd aangezien ik ook ben aangekomen in spiermassa💪. Mijn visceraal vetniveau (het vet rondom je organen) is zelfs een halve punt gezakt! Mijn beendermassa (hoeveel je botten wegen) is 0,1 zwaarder geworden, wat goed is want dat was bij mij aan de lage kant en daar kan ik op latere leeftijd last van krijgen, om dit te verbeteren moet je dus bewegen.

ABOUT JAZZMIN
Jaja, wie had dat ooit gedacht. Jasmijn, in de fitnessschool. Ik hoor iedereen al hardop lachen, want wie zei met d’r grote mond elke keer “Sporten? Waarom zou ik iets doen wat ik niet leuk vind?” Laat ik me eerst even voorstellen: ik ben Jasmijn, 30 jaar jong en ik heb nog nooit in mijn leven gesport.

Elke maandag een nieuwe blogpost van de serie Diary of a Noob.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat