Enter your keyword

Diary of a noob – Week 4

Diary of a noob – Week 4

Diary of a noob – Week 4

Holy shit, alweer een maand verder. Wie had dat ooit gedacht?

Uhm, ikke niet. Ik was wel de laatste die dacht dat ik het zo lang zou volhouden. Gelukkig kent Lieke haar klanten goed (en mij) waardoor ik het zo lang kán volhouden. Ik hou bijvoorbeeld niet zo erg van herhaling, ook ben ik iemand die niet zo’n goede zelfmotivateur is (hey, nieuw woord!😌) eerder een zelfprofiteur dus ik kan dat extra zetje wel gebruiken. So, I’m still here! Dankzij Lieke en natuurlijk een klein beetje mezelf anders was ik gewoon elke keer stiekem thuis gebleven.

Ook ben ik iemand die niet zo’n goede zelfmotiveur is (hey, nieuw woord!😌)

Dinsdag was ik komen sporten en er waren al een paar vrouwen aan het sporten die ik van vorige keren kenden (one big happy family he!). Ik kreeg te horen dat ik gezellig met ze mee ging doen met een circuittraining. Ik (geen idee waar ze het over hadden) dacht tuurlijk, zin in!

Little did I know, maar een circuittraining is dus best wel effe heel erg zwaar! Het gaat zeg maar zo: Je hebt een aantal oefeningen in een volgorde staan. Je begint ieder op een andere oefening en moet 45 seconden de oefening volhouden. Na de 45 seconden krijg je 5 seconde de tijd om je klaar te maken voor het volgende onderdeel. Dit gaat ongeveer 10x door (afhankelijk van de training). Ik moet wel zeggen dat ik het ontzettend verrassend vond (ik en mijn herhalingsafkeer) en wat het nog leuker maakte was dat je met z’n allen ergens naartoe werkte. Samen keihard zwoegen en hetzelfde doormaken. En Lieke hield de tijd bij en gaf aan wanneer je moest verplaatsen. It was fun! Wel spierpijn, holy mother of god!

Little did I know, maar een circuittraining is dus best wel effe heel erg zwaar!

Ik moest eigenlijk nog een keer komen sporten (nouja, uh dat heb ik zelf bedacht hoor) maar ik vond dat mijn spieren deze week wel genoeg gewerkt hadden.. De meting is dus helaas niet gedaan, maar volgende week weer! 💪

Helaas geen bodyscans deze week

ABOUT JAZZMIN
Jaja, wie had dat ooit gedacht. Jasmijn, in de fitnessschool. Ik hoor iedereen al hardop lachen, want wie zei met d’r grote mond elke keer “Sporten? Waarom zou ik iets doen wat ik niet leuk vind?” Laat ik me eerst even voorstellen: ik ben Jasmijn, 30 jaar jong en ik heb nog nooit in mijn leven gesport.

Elke maandag een nieuwe blogpost van de serie Diary of a Noob.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat