Enter your keyword

Diary of a noob – Week 7

Diary of a noob – Week 7

Diary of a noob – Week 7

Holy shit, week 7 alweer! Ik ben stiekem een klein beetje verbaasd over mezelf.

 

Jammer genoeg heb ik wel last van die drempel. Weet je wel, die drempel die steeds hoger lijkt te worden om erover heen te stappen en je elke keer denkt ‘ah man ik pak de roltrap wel naar de popcorn op de bank’. Ken je hem? Ik maar al te goed. Ik ben ook erg goed in smoesjes verzinnen. Jullie zeker ook?

Maargoed, ik ging donderdag naar LadiesFit en had er echt totaaaaaaal geen zin in en ik was mijn schoenen die ochtend vergeten mee te nemen. Ik kwam binnen en zei ‘Ik heb geen zin Liek maar ik kom er wel overheen’ en startte met mijn opwarmsessie. Gelukkig (omdat Liekje zo’n poepie is), had ze de training aangepast op mijn welke-malloot-vergeet-d’r-schoenen-dag. De training was een Core Workout en dat waren voornamelijk oefeningen die niet veel belasting op je voeten hadden dus dat was best nice.

Toen ik eenmaal bezig was (hoe zwaar sommige oefeningen ook waren) ging het eigenlijk wel weer goed. Waarom was ik ook alweer chagrijnig? Helemaal niet onbelangrijk, maar die oefeningen kickte ass. Ik bedoel ‘The Leaning Camel’ klinkt toch hilarisch? Of de Superman! Ik zie het helemaal voor me:

Oké, oké ik hou al op!

 

Kortom toch een geslaagde training en om deze lazy week 7 mooi af te sluiten, hierbij een leuk bijpassend liedje.

Oké, peace out!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat