Enter your keyword

Diary of a noob – Week 8

Diary of a noob – Week 8

Diary of a noob – Week 8

Twee volle maanden verder en ik leef nog, het is een wonder! Deze week ben ik met mijn nieuwe workout buddy Els gaan sporten.

 

En Els is een échte bikkel kan ik je vertellen. Zoals Lieke al eerder schreef, behaald ze perfecte resultaten. Dus daar stond ik dan in mijn hempie. Ik had er zelf voor gekozen hoor want ik merkte dat mijn zelfmotivatie keihard de benen had genomen. Maar ik ben duidelijk de Robin en zij is Batman. Zij is de superheld and I’m just the sidekick. Daar kan ik mee leven, zolang ik maar wel mee mag ‘liften’💪😌 HA! Snap je hem?😎

Daar stonden we dinsdagavond dan, om half 9 bij LadiesFit. We deden samen de CBR-training (Cardio/Borst/Rug). Zij had wel even wat zwaardere gewichten dan ik en ik voelde me gelijk een noob (duh). Maar ik denk dat het juist wel goed voor me is, zo’n workout buddy. Iemand die dezelfde ‘Excruciating pain’ doorgaat als mij maar wel sterk blijft voor ons beiden. 😌 Oeh, even iets anders spannends, die avond was er blijkbaar ergens een brand uitgebroken, sirenes niet normaal! En als echte superhelden, stonden we lekker uit het raam te kijken, duimend dat alles goed afliep.

Donderdag stonden we weer voor de deur hoor, vóór het eten omdat ik dit keer had gewonnen met het argument.😌 We deden de CAS-training (Cardio/Armen/Schouders) die ook bijzonder zwaar was. Maar wij kicken ass dus dat doen we gewoon even! Dat was het weer deze week, peace out!

Ik ben nu twee maanden verder en ik ben best wel nieuwsgierig naar wat jullie van mij zouden willen zien of weten. Zijn er vragen, of zijn er echt verzoekjes? Dingen die jullie graag zouden willen zien of lezen over een bepaalde workout of oefening (zoals de fantastische Leaning Camel)? Let me know and I’ll find out!

Bodyscan

TIJDSTIP METING 18:15 uur
Gewicht 53,3
BMI 21,6
Vetpercentage 27,6
Waterpercentage 53
Spiermassa 36,6
Beendermassa 2
Visceraal Vetniveau 2,5
TIJDSTIP METING 21:30 uur
Gewicht 53,7
BMI 21,8
Vetpercentage 17,2
Waterpercentage 59,2
Spiermassa 42,2
Beendermassa 2,3
Visceraal Vetniveau 3,5
Ik heb een vermoeden dat er iets mis is gegaan bij de meting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat