Enter your keyword

Fit & Pregnant

Fit & Pregnant

Debbie: 'Ik ben zwanger en wil graag FIT blijven!'

Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben Debbie en ik ben op dit moment 23 weken zwanger van mijn 2e kindje.

Bij de eerste zwangerschap deed ik vrijwel niks aan sporten of überhaupt aan bewegen en was ik met 25 weken al thuis met rugklachten nadat ik al veel kilo’s aan was gekomen. Aan het eind van mijn  1e zwangerschap zat er 22 kg aan! Ja.. dat is erg veel en ik heb er veel voor moeten doen om dat eraf te krijgen! Het gaat echt niet vanzelf, ook niet als je borstvoeding geeft zoals wel eens beweerd wordt.

Nu is het dus niet de bedoeling dat dit weer gebeurt en gelukkig sportte ik al voordat ik dit keer zwanger werd. Ik sportte best intensief, crossfit en (kick)boksen, 3 à 4x per week. Dit ging goed tot een week of 18, daarna kreeg ik i.c.m. mijn fysiek zware baan (fulltime verpleegkundige) veel last van harde buiken waardoor ik niet meer zo intensief kan sporten en uiteindelijk ook nog maar voor 50% werk.

Dit alles zorgt ervoor dat ik veel thuis zit en hierdoor bang ben veel kilo’s aan te gaan komen als ineens van heel actief naar minder actief ga. Ik heb hierdoor contact op genomen met Lieke, ik ken Lieke al ruim 26 jaar en zij was bereid mij hierbij te helpen.

Ik ben begonnen om rustig aan te sporten bij LadiesFit zodat ik toch wat beweging krijg tijdens mijn zwangerschap zonder dat ik hierbij mijn baby in gevaar breng. Lieke heeft mij ontzettend goed geholpen, zij heeft voor mij speciale workouts in elkaar gezet die je tijdens je zwangerschap mag doen en hierbij goed gekeken naar wat ik persoonlijk aankan. Binnenkort gaan wij samen kijken naar mijn voedingspatroon i.c.m. de trainingen zodat dit een gezond balans heeft.

Ik kijk ernaar uit om vaker hier te sporten op een rustige plek en rustig tempo met persoonlijke aandacht en trainingen van de eigenaresse zelf, die graag begeleiding geeft waar iemand dat nodig heeft en zal hierover mijn bevindingen met jullie delen!

Liefs Debbie ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *