Enter your keyword

Fitness

LadiesFit helpt meer vrouwen in beweging te laten komen door de drempel om naar de sportschool te gaan, te verlagen!

Door middel van de leukste groepslessen, de beste trainers en trainingsschema’s om zelf vrij te komen trainen, helpen we jou weer fit te worden. LadiesFit deelt het pand met UNITED Fitclub op de Markerkant 10-04D, tegenover de Esso en heeft een prachtige binnen- en buitenruimte waar je volledig PRIVÉ kunt trainen.

Locatie
Binnen zijn er 3 aparte ruimtes; groepsleszaal, fitnessruimte en een klein kantoor/intake ruimte, totaal zo’n 160m2. De fitnesstuin is ongeveer 250m2, met grasmat en overkapping.

Fitness
De fitnessruimte is ingericht met divers cardio apparatuur, een krachtstation waar je je hele lichaam mee kan trainen en materialen zoals dumbbells, barbells, medine balls en verschillend klein fitness materiaal. Het voordeel hiervan is dat je elke spiergroep optimaal kan trainen! Wij hebben hiervoor diverse trainingsschema’s liggen die je kunt gebruiken voor je training. Heb je hulp ergens bij nodig? Geen vraag is vreemd!

Circuittraining
Momenteel hebben we de Technogym Easyline staan voor circuittraining. Het zijn 9 verschillende apparaten die jou kunnen helpen opstarten met fitnessen. Deze apparaten zijn zeer simpel in gebruik en worden hydraulisch aangestuurd.

Kleinschalig
Wij vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte heeft om te trainen. Wij werken met een reserveringssysteem en een maximum aantal personen binnen.

Tarieven
Kijk voor de actuele tarieven op onze tarievenpagina.

Meer hulp nodig? Kies dan voor de groepslessen of personal training! Heb je verder nog vragen? Schroom niet om op de ‘whatsapp knop’ links onderin te klikken óf maak gebruik van het contactformulier.

WhatsApp chat