Enter your keyword

How LadiesFit was born!

Mijn naam is Lieke de Vries en ben 29 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en kat in Almere-Haven.

Ik heb het ‘ongenoegen’ dat ik nou eenmaal aanleg heb om wat voller te zijn en enorm dol ben op eten! Om gezond en fit te blijven ben ik bezig met voldoende beweging en goede voeding. Maar zoals je zelf waarschijnlijk ook weet, lukt dat niet altijd!

Voorheen sportte ik altijd in de commerciële sportscholen, waar je je als vrouw-zijnde gauw onveilig voelt door de grote mensenmassa; ‘stoere’ tieners, complete sport/vriendengroepen die samen trainen, mensen die liever de hele avond appen en een apparaat bezet houden, maar ook de mensen die denken dat ze het allemaal zo goed kunnen en je aanstaren als je nieuwe dingen wilt uitproberen. Je snapt het al, dat motiveert niet echt om je de gewichtenhoek in te wurmen als ‘niet zo gespierde’ vrouw.

Door bovenstaande was ik vaak alleen maar even snel op de cardioapparaten en had ik mazzel als ik nog even ruimte had om wat grondoefeningen te doen! Zoals dat gaat was ik vaak alweer met 30-45 minuten onderweg naar huis.

Sporten kan ook gewoon heel leuk zijn! Toen bedacht ik me wat ik heel erg fijn zou vinden; een kleinschalige sportschool voor alleen dames met een divers assortiment aan cardio apparatuur en voldoende ruimte om met het fitnessmateriaal aan de slag te gaan om op een andere manier dan met apparaten je gehele lichaam te kunnen trainen. Waar je je veilig voelt en waar je nieuwe oefeningen kan proberen zonder dat je aangegaapt wordt! En ja, zo is LadiesFit geboren!

Ik ben niet de enige die graag wilt, maar waarvoor de drempel tot de commerciële/grote sportscholen toch vaak iets te hoog was..

Herken je dit ook en wil je graag? Schrijf je dan in! Ik zie je snel op Markerkant 10-04E!

Comments (2)

 1. Avatar

  Gefeliciteerd lieve, ondernemende dochter van me. Wat jij – jullie beide – hebben gerealiseerd de afgelopen periode is echt fantastisch. Met doorzettingsvermogen en een goed plan hebben jullie een sportschool ontwikkelt waar je je thuis voelt als je binnen komt. Het huiselijke, knusse gedeelte en dan boven het sportgedeelte voelt goed aan. Ben al flink aan de slag gegaan en weet zeker dat velen zullen volgen. Chapeau voor dit resultaat en heel veel succes. Kus Mama…

  Rieneke
  nov 11, 2017 Beantwoorden
  • Avatar

   Wat ontzettend lief mams! Zonder jouw enorme hulp en steun had ik dit ook niet gekund! <3

   Lieke
   nov 13, 2017 Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *