Enter your keyword

How LadiesFit was born!

Mijn naam is Lieke de Vries en ben 29 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en 2 katten in Almere-Haven.

Ik heb het ‘ongenoegen’ dat ik nou eenmaal aanleg heb om wat voller te zijn en enorm dol ben op eten! Om gezond en fit te blijven ben ik bezig met voldoende beweging en goede voeding. Maar zoals je zelf waarschijnlijk ook weet, lukt dat niet altijd!

Voorheen sportte ik altijd in de commerciële sportscholen, waar je je als vrouw-zijnde gauw onveilig voelt door de grote mensenmassa; ‘stoere’ tieners, complete sport/vriendengroepen die samen trainen, mensen die liever de hele avond appen en een apparaat bezet houden, maar ook de mensen die denken dat ze het allemaal zo goed kunnen en je aanstaren als je nieuwe dingen wilt uitproberen. Je snapt het al, dat motiveert niet echt om je de gewichtenhoek in te wurmen als ‘niet zo gespierde’ vrouw.

Door bovenstaande was ik vaak alleen maar even snel op de cardioapparaten en had ik mazzel als ik nog even ruimte had om wat grondoefeningen te doen! Zoals dat gaat was ik vaak alweer met 30-45 minuten onderweg naar huis.

Sporten kan ook gewoon heel leuk zijn! Toen bedacht ik me wat ik heel erg fijn zou vinden; een kleinschalige sportschool voor alleen dames met een divers assortiment aan cardio apparatuur en voldoende ruimte om met het fitnessmateriaal aan de slag te gaan om op een andere manier dan met apparaten je gehele lichaam te kunnen trainen. Waar je je veilig voelt en waar je nieuwe oefeningen kan proberen zonder dat je aangegaapt wordt! En ja, zo is LadiesFit geboren!

Ik ben niet de enige die graag wilt, maar waarvoor de drempel tot de commerciële/grote sportscholen toch vaak iets te hoog was..

Herken je dit ook en wil je graag? Schrijf je dan in! Ik zie je snel op Markerkant 10-04E!

Comments (4)

 1. Gefeliciteerd lieve, ondernemende dochter van me. Wat jij – jullie beide – hebben gerealiseerd de afgelopen periode is echt fantastisch. Met doorzettingsvermogen en een goed plan hebben jullie een sportschool ontwikkelt waar je je thuis voelt als je binnen komt. Het huiselijke, knusse gedeelte en dan boven het sportgedeelte voelt goed aan. Ben al flink aan de slag gegaan en weet zeker dat velen zullen volgen. Chapeau voor dit resultaat en heel veel succes. Kus Mama…

  Rieneke
  nov 11, 2017 Beantwoorden
  • Wat ontzettend lief mams! Zonder jouw enorme hulp en steun had ik dit ook niet gekund! <3

   Lieke
   nov 13, 2017 Beantwoorden
 2. Ik ben ook heel blij dat ik de stap naar jou sportschool heb gemaakt. Voel mij er erg thuis. En het fijne is dat het niet om hoe breed hoe slank en hoe geweldig je kan zijn. Nee je bent er echt voor jezelf. Niemand heeft ook een oordeel. En daarom is sproten bij LadiesFit in Almere heerlijk en gezellig. Niets moet alles mag. En je hebt ook interesse in de individu.
  Sapo Lieke kom maandag weer. Heb er zin in hahahahahaha

  Nanda Koene
  apr 14, 2019 Beantwoorden
  • Hai Nanda, dank je wel voor je lovende woorden. Ik ben ook blij dat ik jou bij LadiesFit heb mogen verwelkomen! We gaan er wat van maken! Zie je maandag weer. Fijn weekend!

   apr 14, 2019 Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat