Enter your keyword

Personal Training

Personal training mét de persoonlijke touch van LadiesFit

Heb je een doel voor ogen, zoals afvallen, aankomen, sterker of strakker worden, of je algehele fitheid verbeteren en wil je hierin begeleid worden? Dat kan! 

Wij helpen jou om je grenzen te verleggen! We leren jou de (basis)principes van de fitnessoefeningen, zodat jij het maximale uit jezelf kunt gaan halen!

Tijdens een uitgebreid intakegesprek, doen we een body analyse en bespreken we je huidige situatie en doelstellingen. We kijken naar je conditie en fitheid en naar aanleiding daarvan stellen we een persoonlijk trainingsplan op en gaan we aan de slag! Tijdens dit traject wordt je volledig begeleid, wat is jouw ideale trainingsgewicht, hoe is je houding, met welke intensiteit kan je trainen. evalueren we regelmatig en houden we jouw voortgang bij.

We werken met verschillende personal trainers, zodat er altijd iemand is die bij jou past en je kan helpen om jouw doelen te bereiken!

Ben je er nog niet helemaal zeker van of personal training bij jou past? Probeer het dan eerst met een proefles!

Kosten
Proefles: € 45,00 (eenmalig te gebruiken)
Per uur: € 50,00
5-ritten: € 249,00
10-ritten: € 480,00

Wil je een abonnement voor meerdere keren per week, voor een wat langere periode (+2 maanden), vraag dan een offerte aan.

Extra’s
Persoonlijk voedingsplan, d.m.v. weekschema’s: € 25,00 per maand

Kom je samen of met meerderen?
DUO training: € 60,00 per uur
Small Group training (3-6 personen): € 70,00

Hierbij geldt ook dat het maatwerk blijft. Geef ons door hoe & wat en wij zorgen voor een mooie offerte.

Wil je meer weten, stuur dan een mail aan info@LadiesFit-almere.nl of laat een berichtje achter via het contactformulier onder vermelding van Personal Training. Wil je direct aan de slag? Vul dan je gegevens in op het inschrijfformulier onderaan deze pagina! 

Like ons op Facebook

WhatsApp chat