Enter your keyword

Postnatale yoga

Yoga na je bevalling

Tijdens je zwangerschap heb je van alles qua sport en bewegen, maar hoe gaat het nou als je bevallen bent? Je bent onzeker over je lichaam, je hebt een kind gebaard en je moet echt nog 9 maanden herstellen. Een bevalling kan gezien worden als een zware operatie en het herstel heeft tijd nodig.

Je leven draait ineens alleen maar om je baby, deze is volledig afhankelijk van mama. Maar hoe voel jij je?

Deze yoga specials worden speciaal georganiseerd voor alle mama’s die net bevallen zijn, tijd voor jezelf, herontdek je eigen lichaam, creëer rust in body en mind!

De specials ‘postnatale restorative yoga’ en ‘Postnatale meditatie en Yoga Nidra Special’ vinden om de maand plaats op zondag van 11.30 tot 13.00 uur en wordt afgesloten met een heerlijke healthy lunch waar ervaringen gedeeld zullen worden over de eerste periode van het moederschap.

Postnatale Restorative Yoga Special

Self-Care dat is wat voor mij naar bovenkomt in de postpartum, of ook wel het vierde trimester genoemd. Tijdens het cocon periode is er vaak een verlangen tot het weer “voelen als jezelf”. Herstel van de bevalling kan tijd kosten, en toch zijn er ook mogelijkheden om je lichaam weer eigen te maken. Bewust het moment te omarmen en de focus te vinden op wat jouw lichaam kan.

Tijdens deze les gaan we ons lichaam uitnodigen om compleet tot rust te komen. Als ook zachte yoga en ademhalingsoefeningen welkom te heetten om weer in contact te komen met je lichaam.

Er is ruimte om te delen, te zijn… gun dit moment voor jezelf.

Ook beoefenen wij de Sedona Methode om blokkerende gedachtes en gevoelens los te laten. Deze simpele techniek kan meegenomen worden in je dagelijkse leven om je te helpen bij momenten van bijv. slaap tekort of een overvloed aan emoties veroorzaakt door hormonaal disbalans. Het zorgt ervoor dat je gedachtes je in deze gevoelige momenten niet gaan overnemen. Je kunt ze bewust en onbewust loslaten.

Wij raden aan min 6 weken te wachten na de bevalling bij een vaginale geboorte en 10 weken bij een keizersnede. Bij twijfel neem altijd contact op met je specialist.

Postnatale meditatie en Yoga Nidra Special

Postnatale meditatie en Yoga Nidra Special

Mocht je recentelijk bevallen zijn en behoefte hebben aan een moment van jezelf. Rust, ontspanning en slaap..

Tijdens de meditatie laten wij bewust gedachtes los die wij niet langer met ons mee willen dragen. Met de intentie om momenten van zelf zorg in het dagelijkse leven te implementeren. Hier gebruiken wij de Kies Opnieuw methode voor. Door opnieuw te kiezen, kies je bewust hoe jij je graag zou willen voelen. Een speciale techniek die je dit snel laat ervaren en mee laat nemen naar je gezin.

Voordat wij overgaan naar de Yoga Nidra, masseer ik je nek, schouders en hoofd. Hierdoor kun je je overgeven aan jouw comfortabele houding en voel je je weer in contact met je lichaam.

Tijdens de Yoga Nidra (Yogic Sleep) ervaar je rust en ontspanning om je batterij weer compleet op te laden.

Meer informatie

Tijd
11.30 tot 13.00 uur (incl. lunch)

Locatie
UNITED Fitclub / LadiesFit
Markerkant 10-04D

Organisator
Sandra, Sukha Wave

Investering
€ 22,50 per les

Aankomende data

Klik op datum om vast je plek te reserveren!

Meer info? Klik op de whatsapp knop óf ga naar het contactformulier

Postnatalyoga, prenatalyoga, yoga, pregnancy, pregnancyyoga, babyyoga, postnatalfitness, postnatal, postpartumyoga, kidsyoga, postpartym, momandbabyyoga, motherhood, pregnant, yogateacher, meditation, yogainalmere, almere, baby, pregnantyoga, yogamama, toddleryoga, yogapractice, zwangerinalmere, mindfulness, yogamom, postnatalcare, postnatalrecovery, mamasinalmere, zwangerschapsyoga, bevallingsyoga, moederschap, herstel na bevalling.
WhatsApp chat