Enter your keyword

SUMMER IS COMING!

SUMMER IS COMING!

SUMMER IS COMING!

Ladies, je zal het vanaf vandaag gaan voelen.. De lucht wordt weer steeds warmer, dus de zomer komt in zicht (whoohoo)! En jij wilt er natuurlijk ook gewoon fit bij lopen in je zomerkleding! Je kan het niet meer verhullen onder de warme dikke truien, dus tijd om er wat aan te gaan doen! Toch? 

Wees gerust, je hebt nog even de tijd om de stampotten met spekjes en rookworsten eraf te trainen! Dus zet Netflix uit en kom van de bank, want als je nu begint met trainen kan je het nog redden! Met een regelmatige en gevarieerde training (combinatie cardio en kracht), kun je al een heel eind komen en gezonde voeding doet de rest! En nee, we hoeven niet allemaal zo’n lichaam als Doutzen Kroes, maar gewoon lekker in je vel zitten is al prima toch!

Denk je, neeehhh ben te moe om te trainen.. Of: ik ben daar veel te druk voor? Als je gaat trainen krijg je juist méér energie een opgeruimd hoofd! Deze inspanning zorgt voor de juiste ontspanning en krijg je het gevoel dat je de hele wereld aan kunt! Dat willen we toch allemaal? 🙂 Wisten jullie trouwens al dat het befaamde buikvet vaak veroorzaakt wordt door Cortisol? Cortisol is een stresshormoon dat directe invloed heeft op je buikvet! Google maar eens, heel interessant!

LadiesFit heeft nu een aanbieding waar je de 1e 3 maanden al kunt knallen voor maar € 20 per maand! Zo helpen we elkaar om ‘zomerfit’ te worden!

(Let op; actie is geldig t/m 1 mei 2018 en alleen i.c.m. een jaarabonnement)
Thanks for the picture: Brooke Lark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat