Enter your keyword

Trots op Els

Trots op Els

Trots op Els

Els, mijn zus maar vooral mijn beste vriendin!

Samen met mijn moeder, mijn 1e leden bij LadiesFit (heerlijk, supportive family!). We hebben beide aparte doelen gesteld, maar zijn samen aan de slag gegaan in de strijd tegen de zwembandjes. Niet helemaal eerlijk, ze is (in mijn ogen) zo slank als een den maar had wel een tijdelijk pizzarandje). Els startte haar trainings- en voedingsschema’s per 22 januari met als doel: 60 kg wegen met een vetpercentage < 30%. Ze heeft zichzelf tot eind maart gegeven, zodat ze kan stralen in haar bikini in Mexico waar ze met haar vriend en bonusdochter naar toe gaat. Bij Mexico denk ik toch vooral aan TEQUILA en burrito’s (hmmmm *droomt even weg*).

 

 

 

 

 

 

 

 

Enfin, haar 1e meeting was op 22 januari 2018:
Lichaamsgewicht: 66,1 kg
BMI: 23,7
Vetpercentage: 32,6 %
Spiermassa: 40,2 kg
Visceraal vetniveau: 3,0

We hebben samen nagedacht over een trainingsprogramma in combinatie met het aanpassen van de voeding; zo gezegd zo gedaan (uhuh)! Eerst kwam ze in flink in vetpercentage aan en had een bolle en opgeblazen buik; we hebben toen het gebruik van de macronutriënten aangepast naar een verhouding dat wel werkte. Het bleek namelijk dat ze teveel vetten binnenkreeg in verhouding met de eiwitten en koolhydraten. Gezonde vetten, net als koolhydraten, zijn enorm belangrijk voor je! Laat je niets wijs maken dat dit niet waar zou zijn!

We hebben haar op de verhouding 30 (koolhydraten)/40 (eiwitten)/40 (vetten) gezet, met 3 a 4 keer per week trainen en de resultaten mogen er zijn! Ruim voor tijd heeft ze haar eerste doel al behaald! < 30% vet!

Haar tweede meting was op 21 maart 2018:
Lichaamsgewicht: 61,8 kg
BMI: 22,2
Vetpercentage: 29,0 %
Spiermassa: 41,2 kg
Visceraal vetniveau: 2,5

Haar metabolische leeftijd van 33 (+4 jaar t.o.v. huidige leeftijd) naar 28 (-1 jaar t.o.v. huidige leeftijd) gegaan. Definitie metabolische leeftijd: de gemiddelde leeftijd die met je metabolisme (stofwisseling) geassocieerd wordt. Ligt de metabolische leeftijd onder je werkelijke leeftijd dan zijn je metabole waarden goed voor je leeftijd en andersom.

Al met al dus perfecte resultaten! Ik ben trots op je zussie! Nu nog eventjes doorknallen en daarna enorm genieten van de cocktails, taco’s en burrito’s (sorry Mexico omvat nog veel meer, maar hallo, TACO’s!). Daarna gaan we weer lekker aan de slag…

Summer is coming….!

One Comment

  1. Avatar

    Wauw!!! wat goed!! ook super trots op je.. Heel goed gedaan….

    mama
    mrt 22, 2018 Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat